Alaspään Ratsastuskeskus

Yleistä

Ratsastustunnit

Järjestämme ratsastustunteja alkeistunneista erilaisiin valmennusryhmiin asti. Ratsastustuntimme pidetään tasoryhmissä ja ryhmäkoot tasaisina. Vakiotuntien lisäksi järjestämme säännöllisesti useita erilaisia lyhytkursseja

yleista

Perheen pienimmille tarjolla on talutusratsastus lauantaisin klo 13.00. Talutuksen kesto on 20 minuuttia, siihen ei tarvitse varata aikaa etukäteen ja se sopii vasta ratsastusharrastusta aloitteleville/kokeileville. Minitunnit ovat suunnattu lapsille noin 5-vuodesta ylöspäin. Minitunnin kesto on 30 minuuttia, ja siinä harjoitellaan ratsastusta jo suunnitelmallisemmin. Katso tästä tuntilukujärjestyksemme.

Normaalien vakiotuntiemme lisäksi järjestämme tilauksesta yksityis- ja liinatunteja jne.

Ratsastustuntihinnaston löydät vasemmalla olevasta valikosta.

Peruutukset

yleista

Ratsastustunnit tulee peruuttaa viimeistään edellisenä päivänä. Äkillisissä sairaustapauksissa peruutukset voi ilmoittaa vielä samana päivänä kello 15 mennessä. Tunnin voit perua soittamalla tai tekstiviestitse Terhille (040-7272626) Kaikissa viesteissä on oltava ratsastajan nimi.

Jäsenyys

Kaikkien tallilla säännöllisesti (väh. 3krt/kk) ratsastavilla asiakkaiden tulee olla jonkin ratsastusseuran jäseniä (esim. Tawast Riders) tai heillä tulee olla Green Card –kortti. Lisätietoja Green Cardista saat tästä.


Copyright © 2009 Alaspään ratsastuskeskus