Alaspään Ratsastuskeskus

Tilat

Ratsastuskeskuksen esittely

Alaspään Ratsastuskeskus sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella aivan Luolajan asuinalueen tuntumassa. Tallin viereen pääsee linja-autolla, pyörätiet ovat hyvät ja parkkipaikkojakin riittävästi. Kaikesta huolimatta tallilla riittää laiduntilaa ja vieressä ovat Ahveniston ja Hattelmalan kauniit harjumaastot sekä Hattelmalanjärvi lintutorneineen.

tilat

Tallilla käy vakituisesti sekä koulu- että estevalmentaja. Klinikoita ja muita valmennuksia järjestetään säännöllisesti.

Talli

Varsinaisessa tallirakennuksessa on yhteensä 19 karsinapaikkaa. Ulkokarsinoissa on tämän lisäksi kymmenen karsinapaikkaa. Tallirakennuksessa sijaitsevat myös pesukarsina, varustehuoneet sekä takkahuone, wc ja toimisto.

tilat

Maneesi

Käytössämme on 20x60m kokoinen tilava maneesi, jossa on hiekkapohja. Maneesi on puurakenteinen ja peltikattoinen, joten säiden vaikutus on minimoitu. Maneesissa on hyvät tilat myös katsojille, siksi se onkin varsin ihanteellinen esimerkiksi kilpailupaikkana.

Ulkokentät

Tallin ja maneesin välissä sijaitsevat kenttämme. Käytössä on kaksi kenttää, iso sekä pieni. Ratsastustunnit pidetään normaalisti isolla kentällä. Isolle kentälle mahtuu myös esimerkiksi pitkä koulurata.


Copyright © 2009 Alaspään ratsastuskeskus